Nincs termék a kosárban
vásároljon még 10 000 Ft értékben az ingyenes szállításért!

Részletes adatok

Megjelenés: 2016
Méretek: 225 x 275 mm
ISBN: 9789633412060
Oldalszám: 320
Kötés típusa: Kemény táblás
978-963-341-206-0
7 990 Ft helyett
6 392 Ft
20% kedvezmény
Kosárba Szállitási idő3-5 munkanap
Tudd meg, milyen a kiváló minőségű hús! Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.
Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben.
Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból! Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan amerikai BBQ-oldalast.
Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Ajánljuk még az alábbi termékeket
A szoptatás kézikönyve
A szoptatás kézikönyve
 
kedvezmény
15%
3 900 Ft 3 315 Ft
Csajok  könyve
Csajok könyve
 
kedvezmény
20%
4 900 Ft 3 920 Ft
Zsebibabák könyve
Zsebibabák könyve
 
kedvezmény
30%
2 900 Ft 2 030 Ft
Szuperételek (Nők Lapja Egészség könyvsorozat)
Szuperételek (Nők Lapja Egészség könyvsorozat)
 
kedvezmény
20%
2 800 Ft 2 240 Ft
Első kutyás könyvem
Első kutyás könyvem
 
kedvezmény
20%
3 600 Ft 2 880 Ft